Ta' selv billeder til din hjemmeside

Vi kan vidst godt blive enige om, at billeder på en hjemmeside er et must – og det skal selvfølgelig være lækre billeder i høj kvalitet. Men har du ikke budgettet til en fotograf? Det gør ikke noget – for nu er det blevet meget nemmere at tage billederne selv. Og inden du tænker, det kan jeg slet ikke finde ud af - så vent lige. For det kan godt være, du ikke er særlig teknisk, men med nogle simple trin kan du lære det.

Og det kan du takke Julius Lissau for. Han har nemlig skrevet en velformuleret bog, der lærer dig den tekniske del af fotografering – uden at du skal være teknisk. I bogen er der brugt mange billeder, som understøtter beskrivelserne, hvilket gør det nemt at læse og forstå. Bogen tager udgangspunkt i de 8 mest gængse problemer, der ofte er i forbindelse med fotografering. 

Når du er færdig med bogen (som er virkelig hurtig at komme igennem), lover jeg, at du har total styr på ISO, blænde, lukketid og meget mere. Lynhurtig er du klar parat til at skyde nye billeder til din hjemmeside og gøre den endnu mere lækker.

Det er ikke kun os, der er begejstret. Bogen er anbefalet af Rene Asmussen, der tidligere er kåret som verdens bedste fotograf. 

Nu er der ingen undskyldning for ikke at have lækre billeder på din hjemmeside - køb bogen NU.

Har du brug for video på din hjemmeside?

Så kontakt I am Web og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt

Adresse

  • Birk Centerpark 40
  • 7400 Herning

Vi er medlem af FDIH