Eventkommunikation

I am Web hjælper dig med hele spektret af jeres events kommunikative opgaver. Lige fra hjemmeside og navneskilte til videodokumentation af selve eventet.
Hiv fat i os - så snakker vi om jeres ønsker og behov.

Eventhjemmeside

At underbygge dit event med en hjemmeside er ikke blot praktisk for dig og deltagerne, det kan også medvirke til, at du får flere tilmeldinger, da du byder deltagerne velkomne ind i et univers, hvor du fra start kan give dem en oplevelse, der understøtter dit event image. Med en hjemmeside har du ét sted til alt din information - det er let og overskueligt. Med en gennemarbejdet hjemmeside hvor der er al nødvendig information, kan du spare meget tid, da du undgår opkald og mails med spørgsmål fra deltagere. Og så kan vi ikke komme uden om, at det bare er god service at gøre informationen overskuelig og let tilgængelig. Med en hjemmeside er det også muligt at gæsterne tilmelde sig og evt. betale derigennem. Det er nemt for dem og du har din data et sted.  


Video

Vi behøver vel ikke fortælle dig, hvor effektivt og populært video er? Godt. Så hvorfor ikke udnytte potentialet i video og få fuld udbytte af dit event og alt det hårde arbejder, der ligger bag? Når det kommer til video, er der et hav af muligheder alt efter dine ønsker og behov. Vi kan lave en eventvideo, du kan bruge til at skabe ekstra opmærksomhed omkring din virksomhed eller dit brand. Du kan også bruge en eventvideo i din markedsføring, for at erhverve deltagere til kommende events. Hvis du ønsker video til de sociale medier, laver vi nogle kortere videoer der passer til platformen (Og vi behøver vel heller ikke nævne hvor godt video gør sig på sociale medier? For det er altså ret vildt).


Navneskilte

'Less is more' var der engang, en der sagde, og det gælder også når det kommer til visitkort. Vi hjælper med at det vigtigste (dit navn og virksomhed) ikke drukner i mængden af mindre vigtige logoer og tekst. Lad os sørge for at i får det helt rigtige navneskilt med den rigtige skriftstørrelse, skrifttype, design og som selvfølgelig passer med eventens overordnet identitet.


Tryksager

Roll ups, plakater, visitkort, navneskilte, bordkort , x, X – ja, vi bliver nærmest helt forpustet af at tænke på alle de tryksager der kan være brug for i forbindelse med et event. Lad os hjælpe jer med at få et samlet udtryk i alle jeres tryksager – også selvom i kun har brug for de helt rigtige ’noget sjovt’


Foto

Vis mig et billede – ellers skete det ikke. Ja, når måneders planlægning går op i en højere enhed og bliver til et vellykket eventet, så kan det altså være ekstra fedt bagefter at vise billeder der fangede de der fantastiske øjeblikke, som man i smug havde gået og drømt om ville lykkedes. Lad os være med til jeres event, så vi kan fange de der fantastiske øjeblikke, som I senere kan bruge til markedsføring, nyhedsbreve, jeres hjemmeside eller hvor I nu ønsker.

My Services

Kontakt

Adresse

  • Birk Centerpark 40
  • 7400 Herning

Vi er medlem af FDIH