Innovatorium

En video der skal sælge ledige lokaler

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Innovatorium ønskede en måde at fortælle, når de havde tomme lokaler der skulle lejes ud, og samtidig formidle alle de fordele der er ved at have kontor i Innovatorium. Som ofte er videoformatet en god løsning, det var det også i dette tilfælde, da det gav mulighed for at byde seeren indenfor i universet/vise fordelene og skabe en fortælling. 

Efter en god dialog med Innovatorium og deres ønsker, fik vi frie tøjler til at producere en video der imødekom deres behov. 

Efter en brainstorm udarbejdede vi et storyborad og begyndte optagelserne. Videoen er lavet sådan, at det er nemt at skifte optagelserne af de ledige lokaler ud med andre, hvis Innovatorium ønsker at sætte spot på andre lokaler senere hen.

Det endte ud i en 1,42 min lang video som Innovatorium nu bruger aktivt i deres markedsføring og på deres hjemmeside. Derudover tog vi drone billeder til deres sociale medier.